Om mig

Om mig og ildfugl.com

ILDFUGL.COM er en blog om mine store passioner: Sommerfuglebeskyttelse, udflugter og snacks. Førstnævnte er min hjertesag, de andre to er noget jeg virkelig nyder, især sammen med venner og familie.

 Zelina Elex Petersen

Jeg har siden barndommen været fascineret af især dyr, planter og svampe. En fascination der førte til, at jeg i 2017 fik en kandidat i Biologi. Mit speciale handlede om min yndlingsart – Violetrandet ildfugl (Lycaena hippothoe) – som er inspirationen bag navnet på denne blog, og sommerfuglen man kan se på bloggens forside.

Mit speciale blev også starten på en drøm om redde de truede danske sommerfugle. De har det svært i vores landsbrugs og kulturhave samfund, noget jeg håber at kunne ændre på. Derfor har jeg lavet denne blog. Jeg vil gerne dele mine oplevelser og viden om sommerfugle med jer. Men jeg har selvfølgelig ikke kun oplevelser med sommerfugle.

Jeg elsker at tage på udflugt i naturen, og jeg ville gerne dele mine oplevelser derude med dem jeg elsker. For at bevare minderne bedre, ville jeg skrive blogindlæg om dem, så vi altid kan se tilbage på hvor sjovt og hyggeligt vi havde det.

ILDFUGL.COM vil forhåbentligt inspirere jer til at hjælpe sommerfuglene, og/eller få gode oplevelser med jeres familie og venner, med super lækre snacks.

Zelina Elex Petersen

Zelina Elex Petersen – KONTAKT & PORTFOLIO

Du kan følge med på instagram: https://www.instagram.com/ildfugl_com/, Twitter: https://twitter.com/ildfugl_com og Pinterest https://www.pinterest.dk/elexpetersen/pins/. Billederne på min blog er både taget af mig selv og af mine bekendte. Skulle du have lyst til at bruge mine billeder, er du velkommen til at kontakte mig vedrørende tilladelser og evt. priser.

Udover at passe min blog, søger jeg også job indenfor naturformidling og -forvaltning, og jeg er interesseret i både deltids- og fuldtidsstillinger. Vil du vide mere om mig og mine kompetencer, så tjek min LinkedIn profil: http://www.linkedin.com/in/zelinaelexpetersen.

Du er også velkommen til at kontakte mig gennem nedenstående formular, hvis du har noget spændende på hjerte.