Madkurven er pakket med snacks til udflugten i Ejby Ådal på min fødselsdag 29 april 2021. Blog. Udflugtsmad. Ildfugl.com

Dessert opskrifter til skovtur

Jeg holder særligt meget af dessert. Et måltid er ikke fuldendt uden en sød og evt. frisk afrunding. Det samme gælder, når jeg er på udflugt/skovtur. Skal det være helt perfekt, så har jeg også lavet en dessert. Det er ikke altid jeg prioriterer det, og min kæreste har ikke tid til at lave dessert. Selv i weekender skal der studeres – Sådan er livet som studerende. Men jeg har tid til det i ny og næ. De opskrifter på dessert, som jeg finder særligt egnet til en tur i det fri, har jeg samlet på denne side, og I kan finde dem herunder.

Hindbær-rabarbertærte

Hindbær-rabarbertærte, min favorit tærte til en regnvejrsdag. Ildfugl.com, blog, mad og drikke, Hindbær-rabarbertærte.
Hindbær-rabarbertærte, min favorit tærte til en tur i det fri. Spis dessert når I er færdig med måltidet omkring bålet.
Cookie-sandwich med chokolade-hindbær creme. Nydt i Hareskoven med familien. Blog. Udflugtsmad. Ildfugl.com
Cookie-sandwich med chokolade-hindbær creme. Nydt den som en lækker dessert afslutning på et godt måltid i det fri. Billedet er taget af Zelina Elex Petersen

Squashmuffins med appelsin- og flødeosttopping

Squashmuffins, Udflugtsnacks, Blog, Ildfugl.com
Squashmuffins med lækker appelsin- flødeosttopping. Park muffins i en pose æske og flødeosten i en skål og smør den lækre topping på jeres muffins, når I klar til at spise i det fri. Voila en nem og smagsfyldt dessert. Billedet er taget af Zelina Elex Petersen

Tjek også opskrifter på mad til skovtur eller udflugt. For gode råd og forslag til turer se udinaturen.dk. Her kan I finde alle de gode vandre- og cykelruter, samt info om vandposter, bålpladser m.m. Det er en rigtig god ide at planlægge sin skovtur eller udflugt lidt. Især hvis man planlægger en tur i en privat skov eller gerne vil lave bål. Derfor anbefaler jeg, at I tjekker siden ud.