Vi nyder en tiltrængt frokost sandwich med kage og kaffe til dessert. Vi er trætte og tilfredse. Det var en skøn tur til Skovtårnet i Camp Adventureparken. Vi nød denne fødselsdagsudflugt.

Mad opskrifter til skovtur

Her på siden gemmer jeg mine yndlings opskrifter på mad til skovtur og andre udflugter. Det meste mad kan man gudskelov sagtens placere i Tupperware idag, og så få det med på tur. Men noget mad er mere charmerende og passer bedre som mad til skovtur rent teamatisk end andet, hvis man spørger mig. Nogen opskrifter elsker man selvfølgelig bare elsker så meget, at man kan spise dem over alt. Sådan har jeg det fx med Okonomiyaki, det er bare god mad. Uanset hvad ens forhold er til mad til skovtur, så kommer her nogle af de opskrifter, som jeg rigtig godt kan lide at lave.

Japansk Okonomiyaki. Sund, lækker og nem fastfood i det fri.

En nem, sund og lækker fastfood, der kan kurerer alle tømmermænd, og som smager guddommeligt! Prøv okonomiyaki, lad jer ikke narre af den relativt pæne opdækning, opskriften er god mad til skovtur. Billedet er taget af Zelina Elex Petersen.

Pirogger med kødsovs

Priogger med kødsovs, Udflugtsmad, blog, ildfugl.com
Færdigbagte Pirogger med kødsovs, de er klar til at komme i picnickurven – efter Jesper og jeg har smagt et par stykker eller tre først. Det er super lækker mad til skovturen. Billedet er taget af Zelina Elex Petersen.

Pizzasnegle – Måske den mest praktiske og festlige udflugtsmad

Pizzasnegle - Et festligt og lækkert indslag på en god tur. Udflugtsmad, blog, ildfugl.com
Pizzasnegle er et festligt og lækkert indslag på en god tur. Jeg har lavet mine uden ost, da jeg er laktoseintolerant. Men kan man tåle ost, må man ikke snyde sig selv, for den ekstra nydelse! Nyd denne gode mad til skovtur med venner og familie. Billedet er taget af Zelina Elex Petersen.

Små omeletter (æggekager) til turen i naturen

Små omeletter - eller æggekager er geniale til udflugten. De bages i muffinforme og kan sagens tages med på tur som et lille mellemmåltid, eller som en del af en frokost i det grønne. Udflugtsmad, blog, ildfugl.com
Små omeletter eller æggekager er geniale til udflugten. De bages i muffinforme og kan sagens tages med på tur som et lille mellemmåltid, eller bare som god mad til skovtur. Billedet er taget af Zelina Elex Petersen.

For inspiration til dessert opskrifter til skovtur eller snack opskrifter til skovtur, kan man også finde det her på siden. Klik på links i teksten. For inspiration og tips til skovturen eller vandre- eller cykelturen, så vil jeg anbefale, at I tjekker udinaturen.dk.