Spring til indhold
Passioneret formidling om sommerfugle, sund natur/biodiversitet eller en biologs hverdagsnørderier med natur? Ildfugl.com

Guidet tur i det fri med en passioneret ildfugl

Ønsker I en tur i det fri, hvor er I får en spændende og øjenåbnende indsigt i natur?

Der er mange guldkorn og sjove historier om naturen og dens beboere. Jeg elsker at dele min passion viden om natur med andre. Derfor vil jeg gerne tilbyde jer – en guidet tur i naturen. Vi fokuserer på det emne, som I gerne vil høre om! Det kunne være de danske sommerfugle? Biodiversitet/sund natur? eller kulturens præg på naturen gennem tiden. 

Hos mig tilbydes I nogle hyggelige og spændende timer i det fri. Hvad end I er en lokal forening, en virksomhed (afdeling), en familie eller hvilken slags gruppe I er. I kan sagtens foreslå et specifikt sted og emne, som I netop ønsker at blive klogere på – egen grund, skov, hedelandskab – bare husk – er det privat skal vi søge tilladelse, før denne guidet tur i naturen kan blive aktuel! Jeg vil foreslå vi max er 30 – 40 personer, ellers kan det være svært for alle at få noget ud af det.

Guidet tur i naturen? Hos Ildfugl tilbydes skræddersyede udflugter og ture til netop jeres behov. Ildfugl.com
Eksempel på guidet tur i naturen: Portræt fra min første formidlingsopgave! Jeg var her bestilt som sommerfugleguide til en tur på Jægerspris skydeterræn d. 14 august 2022. Det var DN Frederikssund der arrangerede turen, hvor jeg sammen med Kommandant for terrænet Major Morten Malte Pedersen (bagerste række nr. fire fra venstre), med stor fryd viste rundt i terrænet. HUSK at man ikke bare må besøge skydeterrænet, det kræver tilladelse!
På sommerfugleturen i Jægerspris Skydeterræn så jeg og deltagerne bl.a. denne smukke Dukatsommerfugl (Lycaena virgaureae). En art der netop var ved at være på sidste udkald for i år, hvilket man også kan se på den slidte vinge. Den fløj ivrigt rundt på sin sædvanlige hoppende måde. Deltagerne fik selvfølgelig en kvick beskrivelse af arten. Sommerfugle er mit speciale, og derfor et oplagt emne for en guidet tur i naturen. Foto af Zelina Elex Petersen.
På sommerfugleturen i Jægerspris Skydeterræn så jeg og deltagerne bl.a. denne smukke Dukatsommerfugl (Lycaena virgaureae). En art der netop var ved at være på sidste udkald for i år, hvilket man også kan se på den slidte vinge. Den fløj ivrigt rundt på sin sædvanlige hoppende måde. Deltagerne fik selvfølgelig en kvick beskrivelse af arten. Sommerfugle er mit speciale, og derfor et oplagt emne for en guidet tur i naturen. Foto af Zelina Elex Petersen.

Kontakt mig på kontraktformularen nedenfor for en uforpligtende snak om en guidet tur. Jeg holder til hverdag til i Nordøstsjælland, men ønsker I at booke et foredrag til et andet sted i landet, kan det sagtens lade sig gøre i weekender med god varsel.

Det er mig der besvare alle henvendelser. Sammen med jer, finder vi ud af, hvad jeres forsamling har brug for, og prisen taler vi om.

Jeg får god respons for mine ture. Jeg taler højt og tydeligt! og jeg er altid glad for at svare på spørgsmål og hyggesnakke undervejs på turen.

Detaljerne for turen; tid, sted, og frokostpause aftaler vi sammen.

 

Ildfugl tilbyder de hyggeligste og mest spændende guidede ture i det fri, hvor vi alle lærer om lige det naturemne, som I gerne vil blive klogere på. Her er billeder fra en guidet tur til Jægerspris skydeterræn med DN Frederikssund og Kommandant for skydeterrænet Major Morten Malte Pedersen. Husk hvis man vil besøge skydeterrænet kræver det tilladelse!