Om mig

Velkommen til min side

Hej alle besøgende! Det er sødt af jer at kigge forbi. ILDFUGL.COM er siden, hvor jeg skriver om, hvad der optager mig, og som gør mig glad. Natur, sommerfugle, have, bæredygtighed, sundhed, hygge, skriveartikler, snacks og udflugter osv. Kort sagt så har jeg mange ting, som jeg holder af og aktiviteter jeg gerne vil! Alt sammen så bæredygtigt, sundt og naturvenligt som muligt.

Zelina E. Petersen. Velkommen til min side!
Zelina E. Petersen. Velkommen til min side!
Min baggrund

Jeg har siden barndommen elsket natur. Især har dyr og planter haft en stor plads i mit hjerte. Det førte til, at jeg i 2017 fik en kandidat i Biologi. Mit speciale handlede om min yndlings sommerfugl – Violetrandet ildfugl (Lycaena hippothoe) – som er inspirationen bag navnet på denne blog, og sommerfuglen man kan se på bloggens forside. Jeg er det, vi biologer kalder for en gummistøvlebiolog – jeg bliver glad af at være udendørs, og bliver lykkelig af at opleve alt det liv der er derude. Jeg er opvokset i Nordsjælland, lige udenfor Storkøbenhavn, jeg er både fra byen og fra landet. Jeg har fået det bedste fra to verdener. Det var nemt at komme ud til mark, skov og strand og nemt at komme ind til byen.

Zelina E. Petersen og kæresten Jesper Navne, vi elsker at tage på udflugter og lærer nye ting om Danmarks historie og natur.
Zelina E. Petersen og kæresten Jesper Navne, vi elsker at tage på udflugter og lære nye ting om historie og natur.

Jeg bor i byen med min kæreste, vi drømmer begge om et liv på landet, børn, masser af plads, kæledyr og at arbejde for at gøre verden til et bedre sted. Men meget af det må vente, til han er færdig med at læse – indtil da har jeg to personlige mål, at finde et drømmejob (gerne naturforvalter) og at få etableret et fornuftigt hverdagsaktivismeliv med omtanke for bæredygtighed, sundhed og natur.

Zelina E. Petersen studere en julerose hjemme i gården. Haven bringer mig megen glæde, og jeg elsker at passe og pleje planter.

Hvad lever jeg af?

Jeg er en biolog i en verden, hvor natur desværre bliver ned-prioriteret, det betyder det er svært at få job, især for os som drømmer om at arbejde med natur og miljø. Men det betyder ikke, vi skal stoppe med at drømme! Man må bare finde ud af, hvordan man kommer igang. Det er det jeg gør her, min lille online arbejdsplads. Jeg er i nutiden forsøget af staten, ikke ligefrem drømmen, men nogen gange må man starte småt, og så arbejde sig til det liv man ønsker sig. Jeg vil gerne have natur og miljø i højsædet i mit liv, og jeg vil arbejde med natur og miljø hver dag – lige nu bliver det med ildfugl.com som platform – og så håber jeg, at jeg en dag kan komme til at leve af det.

Mig på udflugt til Dybbøl. Her fotograferet ved Skanse 10.
Zelina E. Petersen på skanse 10, Dybbøl. Studere naturen i en af Danmarks 100 smukkeste steder og selvfølgelig lære om 1864.

Jeg er mest aktiv her, men ellers er jeg at finde på min Instagram-side (her er jeg næst mest), og hvis I ellers vil finde mig eller vide mere om min karriere, så tjek henholdsvis min twitter-side eller min LinkedIn-side. For flere billeder tjek min Pinterest-side. Du kan også kontakte mig gennem nedenstående formular, hvis du har noget på hjerte. Velkommen til! Bliv så længe I har lyst.