Spring til indhold

På udflugt i den vilde natur

Guidet tur i naturen? Hos Ildfugl tilbydes skræddersyede udflugter og ture til netop jeres behov. Ildfugl.com

Der er mange gode historier og sjove bemærkninger om sommerfugle, planter og natur, som alle fortjener at høre. Jeg tilbyder derfor at holde safarier til alle i alle aldre. Hvad end I er en forening, børnehave, en mindre virksomhed, en afdeling der har lyst til et naturligt eventyr. Så læs mere her:

I tilbydes nogle hyggelige og spændende timer i det fri. I kan sagtens foreslå et specifikt sted og emne, som I netop ønsker at blive klogere på – egen grund, skov, hedelandskab eller jeg kan komme med et forslag. 

Praktisk: Jeg vil foreslå vi max er  25 personer, ellers kan det være svært for alle at få noget ud af det. Vi skræddersyr arrangementet sammen. Så sikre vi, at det passer til jeres behov i forhold til fx frokost, pauser generelt og særlige hensyn.

For en uforpligtende snak om safari, kan I kontakte mig på zelinaelex@gmail.com eller sende mig en “Direct message” på min instagram profil “ildfugl_com”.

Det er mig, der besvare alle henvendelser. Sammen med jer finder vi ud af, hvilken sommerfuglesafari der er spændende for jeres deltagere. Hvad der er brug for, og prisen som udgangspunkt 2.000 kr. i timen (ikke inkluderet evt. transport eller overnatning), men varierer.

Der er naturligvis plads til masser af spørgsmål. Jeg tager mig tid til spørgsmål og hyggesnakke på turen. Jeg taler højt og tydeligt, og jeg er kendt for at tale i forståelig og passioneret billedsprog. I kan læse om mig på siden “Om mig. Jeg er også altid klar til en opfølgning på sommerfuglesafarien med et evt. oplæg eller rådgivning.

Tidselsommerfugl på Almindelig Røllike (Achillea millefolium). Her ses også en anden af artens yndlingsnektarplanter Slangehoved (Echium vulgare). Sommerfugleforvaltning, forvaltning af Tidselsommerfugl, Ildfugl.com.
Skip to content