Spring til indhold
Passioneret formidling om sommerfugle, sund natur/biodiversitet eller en biologs hverdagsnørderier med natur? Ildfugl.com

Oplæg med en passioneret ildfugl

Sommerfugle? Sund Natur/ biodiversitet? Eller en biologs nørdede hverdag? Verdens mest smukke, spændende, unikke eller bare dybt komplicerede sommerfugle, og hvad de kan fortælle os om natur? Måske er I mere interesseret i at lære om, hvad sund natur er (biodiversitet), og høre de gode historier om, hvad vi mennesker har reddet af arter i fx Danmark? Eller er der et andet emne indenfor natur, som I gerne vil blive klogere på?

I min formidling får du en masse gode historier og/eller praktisk viden. Dertil fokusere jeg på de positive historier. Tit når vi snakker natur, bliver det så trist og håbløst. Der er så mange “feel good” historier, som skal frem, så I kan mærke, at der er håb og glæde over vores natur!

Jeg er uddannet biolog, og jeg kendt for at være god til at fortælle. Særligt. Jeg er uddannet med speciale i sommerfugle, insekters vigtighed for naturen, planter og sund natur/ biodiversitet. Jeg kan tale til alt fra små til store forsamlinger. Mit mål er, at I alle går derfra med et smil på læben. Måske endda får lyst til at gøre en forskel hjemme hos jer selv? 

Book et foredrag om sommerfugle, sund natur /biodiversitet eller sjove naturanekdoter. Ildfugl.com
Passioneret foredrag om sommerfugle, sund natur/ biodiversitet eller andre fede naturemner - Ildfugl.com

Kontakt mig gerne på formularen herunder, for en uforpligtende snak om et oplæg. Jeg holder til hverdag til i Nordøstsjælland, men ønsker I at booke et oplæg til et andet sted i landet, kan det sagtens lade sig gøre i weekender med god varsel. 

Det er mig der besvare alle henvendelser. Sammen med jer, finder vi ud af, hvad jeres forsamling har brug for, og prisen taler vi om.

Jeg bliver gerne hængende efter foredrag i lidt tid, for en god snak med de fremmødte, hvor der kan blive stillet spørgsmål.

Foredrag om sommerfugle, sund natur/ biodiversitet eller et andet spændende naturemne? Ildfugl.com