Spring til indhold
Passioneret formidling om sommerfugle, sund natur/biodiversitet eller en biologs hverdagsnørderier med natur? Ildfugl.com

Foredrag og oplæg

Verdens vildeste sommerfugle? Eller de gode historier om sommerfugle og deres planter? Hvad vil I høre om? Jeg kan fortælle om verdens mest smukke, spændende, unikke eller bare dybt komplicerede sommerfugle. Hvad sommerfuglene kan fortælle os om natur? Eller vil I høre de gode historier om, hvad vi mennesker har reddet af arter i fx Danmark?

Måske er I mere interesseret i et oplæg om, hvad sund natur (biodiversitet) er? Uanset emnet indenfor sommerfugle og natur, så sig endelig til. Så kan jeg lave et oplæg indenfor emnet, som I gerne vil blive klogere på?

I min formidling får du en masse gode historier og/eller praktisk viden. I mine oplæg fokusere jeg på de positive historier. Tit når vi snakker natur, bliver det så trist og håbløst. Der er så mange “feel good” historier, som skal frem, så I kan mærke, at der er håb og glæde over vores sommerfugle natur!

Jeg er uddannet biolog, og jeg kendt for at være god til at fortælle. Jeg har speciale i sommerfugle, insekters vigtighed for naturen, planter og sund natur/ biodiversitet. Mit mål er, at I alle går derfra et af mine oplæg med et smil på læben. 

Book et foredrag om sommerfugle, sund natur /biodiversitet eller sjove naturanekdoter. Ildfugl.com
Passioneret foredrag om sommerfugle, sund natur/ biodiversitet eller andre fede naturemner - Ildfugl.com

Du kan kontakte mig på Kontakt.ildfugl@gmail.com eller sende mig en “Direct message” på min instagram profil “ildfugl_com, for en uforpligtende snak om et oplæg. Til hverdag holder jeg til I Nordsjælland. Ønsker I at booke et oplæg til et andet sted i landet, kan det lade sig gøre med god varsel. 

Det er mig, der besvare alle henvendelser. Sammen med jer finder vi ud af, hvilke oplæg der er spændende for jeres forsamling. Hvad der er brug for, og prisen taler vi om. 

Jeg bliver gerne hængene efter oplæg i lidt tid, for en god snak med de fremmødte, hvor der kan blive stillet spørgsmål og hyggesnakke. Jeg nyder at møde nye mennesker. Jeg er også altid klar til en opfølgning på oplægget med en evt. safari eller rådgivning.

Skip to content