Spring til indhold

Rådgivningsklippekort

Står I og mangler rådgivning, sparring og/eller en hånd til etablering af en smuk ny have eller altan? Hvad med en sommerfuglehave? Har du lyst at have en anderledes have  end naboen, som er fyldt med fx blomster og sommerfugle eller frugttræer og sjove anderledes planter, der besøges af de smukke insekter? 

Hvilken slags have er I til? Jeg ved en masse om danske sommerfugle og planter, og hvordan du får dem til at trives i ens have. Om du så vil have vild-med-vilje have, eller gerne vil have en sommerfuglehave med klassisk havepræg, så kan jeg hjælpe med rådgivning og etablering. 

Min filosofi er; at de smukkeste haver skabes af menneske og natur. Det er dem, hvor du kan se et rigdom af liv udfolde sig samtidig med, at du kan mærke personligheden for de mennesker der lever der. I din sommerfuglehave vil der både være plads til jeres behov, smukke og sjove planter OG sommerfugle.

Jeg tilbyder rådgivning i form af klippekortsmodellen. Hvor du og jeg aftaler et møde online (det kan også være fysisk, hvis du bor indenfor Storkøbenhavn). På denne måde kan du få en lille smule rådgivning til, om din sommerfuglehave er på rette vej. Der er to størrelsesmodeller:

  1. Lille Klippekort: 15 klip af 20 minutter (5 timers rådgivning til 4.000 kr.)
  2. Stort Klippekort: 60 klip af 20 minutter (20 timers rådgivning af 12.000 kr.)
 

Har du brug for hjælp til design og udvikling (og bor du i Storkøbenhavn eller lige uden for), er jeg også behjælpelig med dette. Da jeg både er uddannet biolog og projektleder, er du og din have i gode hænder.

I kan kontakte mig på Kontakt.ildfugl@gmail.com eller sende mig en “Direct message” på min instagram profil “ildfugl_com“.

 

Formanden for Den lokale afdeling af Danmarks Naturfredningsforening i Rudersdal Mikael har en vildt flot sommerfuglehave! Få hjælp til din egen her. Ildfugl.com
Skip to content