Spring til indhold

Rådgivning

Står I og mangler rådgivning, sparing og en hånd til etablering af en smuk ny have? Hvad med en sommerfuglehave? Har du lyst at have en anderledes have eller grund end naboen, som er fyldt med fx blomster og sommerfugle eller frugttræer og sjove anderledes planter, der besøges af de smukke insekter? 

Hvilken slags have er I til? Jeg ved en masse om sommerfugle, og hvordan man får dem til at trives i ens have. Om I så vil have vild-med-vilje have, eller gerne vil have en sommerfuglehave med klassisk havepræg, så kan jeg hjælpe jer med rådgivning og etablering. 

Min filosofi er; at de smukkeste haver skabes af menneske og natur. Det er dem, hvor vi kan se et rigdom af liv udfolde sig samtidig med, at man kan mærke personligheden for de mennesker der lever der. I jeres sommerfuglehave vil der både være plads til jeres behov, smukke og sjove planter og sommerfugle.

Jeg tilbyder at lave en projektplan sammen med jer for sommerfuglehaven. Her vil vi lave plan for indhold, etablering og vigtigst – vedligeholdelse. Jeg er uddannet både biolog og projektleder, så I får en kyndig hånd og planlæggerhjerne. 

Kontakt mig gerne på formularen herunder, for en uforpligtende snak om rådgivning. Til hverdag holder jeg til I Nordsjælland. Lige nu er det kun muligt at booke mig til en opgave i Nordsjælland, Storkøbenhavn, København, Roskildeområdet og ned til Køge. 

Det er mig, der besvare alle henvendelser. Sammen med jer finder vi en dag at mødes, og tage en snak om jeres have og dens muligheder for at blive en sommerfuglehave. Prisen taler vi om. Ønsker I at lære mere om sommerfugle, kan I læse med her på siden under danske dagsommerfugle. Jeg også bookes til Sommerfuglesafari og oplæg

Formanden for Den lokale afdeling af Danmarks Naturfredningsforening i Rudersdal Mikael har en vildt flot sommerfuglehave! Få hjælp til din egen her. Ildfugl.com
Skip to content